Derede kaybolan 18 yaşındaki İbrahim aranıyor

Oyuncu

New member
Hakkari'de derede kaybolan İbrahim aranıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Avaşin Deresi'nde kaybolan 18 yaşındaki İbrahim Neçir Kom'u arama çalışmaları sürüyor.

RKRhf6d6ZE2gc3uHayW8Ww.jpg

Hakkari'de dün piknik yapmak için gittiği Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş köyü yakınında arkadaşıyla dereye giren ve bir süre sonra gözden kaybolan İbrahim Neçir Kom'u (18) arama çalışmaları ikinci gününde devam ediyor.
U0nzx1KrE0G9Zky2HovsAw.jpg

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye ve jandarma personeli, Van Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekiplerinin desteğiyle çalışma yürütüyor.
1t0w6vqv10eetvWm7fo3kg.jpg

Baba Nevzat Kom, gazetecilere, arama çalışmalarının birçok ekibin katılımıyla devam ettiğini söyledi.
M8UbnprhbE2vt3qJjKwZlA.jpg

Ekiplere teşekkür eden Kom, "Çocuğumun dereye düştüğünü dün öğrendim. İş yerinde çalıştığını zannediyordum. Meğerse piknik yapmak için arkadaşlarıyla Avaşin Deresi'ne gitmiş. Bundan haberim yoktu. Bu kadarını biliyorum." dedi.
GEg8s7hj_E6uYKNXqQvU_w.jpg

Kom'un yakını Latif Kom ise dün akşama kadar Neçir'i aradıklarını ama bulamadıklarını belirterek, "Sabah erken saatlerde arama çalışmaları tekrar başlatıldı. Herkes seferber olmuş durumda. Umutla bekliyoruz." diye konuştu.