Milli futbolculardan yaş sınırı tepkisi: Emek ve yetenek konuşmalı

Oyuncu

New member
Milli futbolculardan yaş sınırı tepkisi

Milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve İrfan Can Kahveci TFF'nin 3. Lig için aldığı yaş sınırı kararına tepki gösterdi.

PJaDDYOlJUi5VmhEzT5wqw.jpg

Kariyerine Portekiz ekibi Benfica'da devam eden milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, "21 yaşında TFF 3. Lig'den Galatasaray'a yükselen bir futbolcu olarak yaş sınırının olmaması gerektiğini düşünüyorum." dedi.
eypYdK3Lck-x2Hsys_lnDg.jpg

Aktürkoğlu, "Bu yüzden, söz konusu kararın yeniden değerlendirilmesi ve revize edilmesi gerektiğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.
f1QoE-MklUW2hG80SS4Y_A.jpg

Yunus Akgün konu hakkında şu ifadeleri dile getirdi:"TFF 3. Lig'de uygulanacak yaş sınırı kararının, birçok futbolcuyu ve ailesini hem maddi hem manevi olarak olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum."
tR9Gs5CGsECKAxXlfBnH5Q.jpg

"Genç oyunculara fırsat verilmesi elbette önemli ama bu, tecrübeli isimlerin önünü kapatmadan, kimseyi mağdur etmeden yapılmalı.Futbolda yaş değil, emek ve yetenek konuşmalı. Bu kararın yeniden değerlendirilmesini ve revize edilmesini destekliyorum."
UsCKsIkQ_UuxjVsyIi-lKQ.jpg

İrfan Can Kahveci şu sözlerle tepkisini gösterdi:"Bilindiği gibi TFF'den yapılan son açıklamada 3. Lig'de kulüplerin, önümüzdeki sezon kadrolarında 2000 ve öncesi doğumlu oyuncu bulundurma sayısı 5 ile sınırlandırılmıştır.Futbolu değerli kılan kulüplerdir ancak futbolcu olmadan futbol oynanamayacağını da bilmemiz gerekiyor."
_1AkYN--5ky9HUhl9tHqAA.jpg

"Hepimiz aynı gemideyiz, bu alınan karar özellikle 3. Lig'de oynayan futbolcu kardeşlerimizin hayatını maddi ve manevi olarak çok etkileyecektir. Verilen kararın yeniden değerlendirilmesi, gözden geçirilmesi, veya revize edilmesi gerektiğine inanmaktayız."