Erzurum'da bakkala giden 10 yaşındaki Murat Tutar, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Vücudunda bir çok ısırık olan küçük çocuğun hayati tehlikesi devam ediyor.
Narman ilçesinin kırsal Sütpınar Mahallesi’nde ekmek almak için bakkala giden Murat Tutar, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin, başından, boğazından ve vücudunun birçok yerinden ısırdığı Tutar, ağır yaralandı. Bakkala giden bir kişi tarafından kurtarılan Murat Tutar, ailesi tarafından Narman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Tutar, Erzurum Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralarına dikiş atılan Murat Tutar, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.
"TANINMAZ HALDEYDİ" Oğlunun bakkala giderken köpeklerin saldırısına uğradığını belirten evli ve iki çocuk babası Yakup Tutar (34), "Çocuğumu kanlar içinde gördüm ve tanınmaz haldeydi. İlk önce kafasının arkasındaki yaraları fark etmedim. Hastaneye götürmek için arabaya alırken baktığımda derilerin kalktığını gördüm, boğazında diş izleri vardı." dedi. "Kulak memesi ise yoktu, kafasındaki delikleri diktiler." diye konuşan baba, çocuğunun hayati tehlikesinin devam ettiğini sözlerine ekledi.